jbargo

  • ۰
  • ۰

تحقیق درباره؛ بیماری ورم پستان و بهداشت پستان دام

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 18

بیماری ورم پستان و بهداشت پستان دام

مقدمهواژه ورم پستان به التهاب غده پستانی بدون توجه بعلت آن اطلاق میشود که بوسیله تغییرات فیزیکی شیمیائی ومعمولا میکربی شیر وهمچنین تغییرات حاصل از بیماری در بافت غده پستانی مشخص میشود مهمترین تغییراتیکه در شیر ایجاد میشود عبارت است از:تغییر رنگ وجود لخته و پیدایش تعداد زیادی لوکوسیت ( گلبول سفید)با علا ئم تورم گرمی درد وسفت شدن غده پستانی که بوسیله آزمایش ظاهری شیر میتوان آ نها راتشخیص داد . موارد زیادی از ورم پستانها را بسهولت نمیتوان مشخص کرد بطوریکه دارای نشانیهای درمانگاهی نیستند (ورم پستان مخفی) دراین نوع ورم پستانها به آزمایش غیر مستقیم یعنی شمارش گلبولهای سفید متوسل میشونداپیدمیولوژی :ورم پستان درتمام حیوانات پستاندار ماده بروز میکند ولی در گاوهای شیری دارای اهمیت اقتصادی است وآنهم بعلت خساراتی است که به صنعت تولید شیر وفرآورده ها ی آن وارد می شود . البته در اثر بیماری ورم پستان تلفات دامی نیز وجود دارد لکن زیا ن اقتصا دی آ ن مربوط به تلفا ت به تنها ئی نیست بلکه کاهش مقدار شیر پستان مبتلا و اختلال در فر آوری شیر عمده ترین خسارات را تشکیل میدهد . از جمله خسارات دیگر آن انتشار ورم پستان در سایر دامها ی گله وبعضا ایجاد گلو درد استرپتوکوکی ویا سل و بروسلور در انسا ن است شیوع بیماری ورم پستان در اغلب کشورهاحدود 40 در صد است که در بعضی از کشورها تا 25 در صد آنرا کاهش داده اند . بطور متوسط ابتلا هر کارتیه (قسمت ) از پستان به بیماری سبب کاهش 8 درصد تولید شیر آن کارتیه میگردد ویطور کلی در یک گاو مبتلا سبب کاهش 15 در صد از تولیدشیر میشود. ازطرفی زیان حاصل از تغییرات ترکیب شیر مثل کاهش چربی کاهش کازئین ولاکتوز و افزایش سرم شیر وپروتئین ها وافزایش کلرور ها نیز بایستی در نظر گرفت . عوامل ایجاد ورم پستان :میکربها یکی از عوامل ایجاد ورم پستان هستند اما بتنهائی بعنوان عامل اولیه اورام پستان نمیباشند در بعضی موارد از شیر های بظاهر سالم هم میکرب جدا میشود عوامل ایجاد ورم پستان عبارتند از 1-عوامل مستعد کننده 2-عوامل عفونی عوامل مستعد کننده : الف-جراهاتیکه در سر پستانها یا پستان ایجاد میشود ب- روش نگهداری (مدیریت بهداشت جایگاه .مدیریت بهداشت شیر دوشی) پ-حساسیت مربوط به توارث ت-روش تغذیه :2-عوامل عفونیاسترپتوکوک ها مثل استرپتوکوک آگالاکتیه استرپتوکوک اوبریس ودیسگالاکتیه وفکالیس وپنومونیهاستافیلوکوک ها اورئوس کلی فرمها اشرشیا کلی اسفروفوروس نکروفوروس یا فزی فرمهاکورینه باکتریها پیو ژنس وبویس سودو مونا س هامایکو باکتریومها توبر کولوسیس (سل) میکو پلاسما آگالاکتیه واریته بویس قارچها کاندیدا کریپتو کوکوس تریکوسپرون باستثنا سل که از طریق خون انتشار مییابد در سایر موارد عفونت پستان اغلب از طریق مجرای پستان انجام میگیرد .عفونت در ابتدا بصورت التهاب مشخص میشود ولی تا بروز التهاب سه مرحله وجود دارد 1-هجوم 2- عفونت 3- التهاب هجوم مر حله ایست که میکرب از خارج سر پستانها به مجاری شیر نفوذ میکند عفونت مرحله ایست که میکرب رشد میکند و بافت پستانی را مورد تهاجم قرار میدهد التهاب نتیجه رشد میکرب و افزایش آ ن وتخریب بافت پستانی و نفوذ گلبولها ی سفید یا لکوسیتها جهت دفع عفونت میباشد مرحله هجومالف- دراین مرحله بستگی به حضور وتعداد باکتریها ی مولد بیماری در محیط شیر دوشی که معمولا بوسیله مبتلا کردن هر یک از قسمتها ی چهار گانه پستان ومیزان آ لودگی پوست و سرپستانها سنجیده میشودب- تعداد دفعا تی که سر پستانها ی گاو بویژه نوک آ نها با این باکتری ها آ لوده میشوند که وابسته به میزان رعایت بهداشت در هنگام شیر دوشی میباشد ج- میزان ضا یعا ت اسفنکتر سر پستانها که ورود باکتریها را در مجاری آ نها آ سان میکند و بستگی به ماشینها ی شیر دوشی ومیزان کردن نگاهداری ودرست کار کردن ماشین شیر دوشی ومراقبت از سرپستانها دارد د- وضع اسفنکتر0سر پستانها بویژه در مرحله پس از شیر دوشی که عضلات اسفنکتر در استراحت میباشند وشل بودن اسفنکترها سبب میشود هجوم میکربها را هم در نتیجه مکیدن و هم بواسطه تکثیر میکربی به داخل آ سا ن سا زد ذ- حضور مواد ضد میکربی در مجرا ی سر پستانها .2- مرحله عفونت الف- نوع میکرب که قدرت آ نرا در تکثیر در شیر مشخص میکند ب- حساسیت میکرب عامل در برابر آ نتی بیو تیکها ی مورد استفاده که ممکن است مربوط به مقاومت طبیعی ویا اکتسابی میکرب در نتیجه مصرف نا مناسب آ نتی بیوتیکها حاصل شده باشد .ج- وجود مواد حفاظت کننده در شیر (مواد ایمنی زا ) که ممکن است طبیعی باشند یا در نتیجه عفونت قبلی ویا مایه کوبی تولید گردند .د- وجود تعداد زیادی لوکوسیت که در نتیجه تورم پستان قبلی ویا ضربه ها ی فیزیکی باشد.ذ- مرحله شیر واری که عفونت در مرحله خشک شدن پستان با سهولت بیشتری صورت می گیرد زیرا در آ ن مرحله عمل فیزیکی سیلا ن وخروج شیر همراه با عفونت وجود ندارد .









سایر محصولات :
تحقیق درباره؛ بیماری ورم پستان و بهداشت پستان دام

تحقیق درباره؛ بیماری ورم...

تحقیق درباره؛ بوقلمون

تحقیق درباره؛ بوقلمون...

تحقیق درباره؛ برشکاری قوسی پلاسما

تحقیق درباره؛ برشکاری قوسی پلاسما...

بررسی تغییر مکان نسبی سازه های بلند فلزی با تغییر سیستم مها ربندی در ارتفاع 8 ص

بررسی تغییر مکان نسبی سازه...

تحقیق درباره؛ اصول حاکم بر اسناد تجاری

تحقیق درباره؛ اصول...

برج های دوقلوی پتروناس مالزی 14 ص

برج های دوقلوی پتروناس مالزی 14 ص...

تحقیق درباره؛ اصلاح ساختار مؤسسات و ابزار های مالی بازار پول و سرمایه بر اساس تعالیم اسلام

تحقیق درباره؛ اصلاح ساختار مؤسسات...

برج قابوس 17 ص

برج قابوس 17 ص...

تحقیق درباره؛ اشخاص حقیقى

تحقیق درباره؛ اشخاص حقیقى...

بحران حمل و نقل عمومی در هند پایمال کردن نیازها با داشتن منابع محدود 22 ص

بحران حمل و...

تحقیق درباره؛ استراتژیهای بازاریابی 20ص

تحقیق درباره؛ استراتژیهای بازاریابی 20ص...

تحقیق درباره؛ ارزشیابی عملکرد افراد

تحقیق درباره؛ ارزشیابی...

تحقیق درباره؛ اختلالات متابولیکی در گاوهای شیری

تحقیق درباره؛ اختلالات...

بتن‌های توانمند و ویژه 13 ص

بتن‌های توانمند و ویژه 13 ص...

بتنهای مقاوم در اجرا 18 ص

بتنهای مقاوم در اجرا 18 ص...

بتن و فولاد 11 ص

بتن و فولاد 11 ص...

تحقیق درباره؛ احداث سالن مرغداری وتاسیسات آن 15 ص

تحقیق درباره؛ احداث سالن مرغداری وتاسیسات آن...

بتن و حرارت 22 ص

بتن و حرارت 22...

تحقیق درباره؛ ابزارهای موجود در بازار سرمایه ایران

تحقیق درباره؛ ابزارهای موجود در بازار...

بتن و خواص آن 36 ص

بتن و خواص آن 36...

بتن های ویژه 11 ص

بتن های ویژه...

بتن های دیرگداز 13 ص

بتن های دیرگداز...

تحقیق درباره؛ آثار ضایعات محصولات کشاورزی بر جنبه های مختلف اقتصادی

تحقیق درباره؛ آثار ضایعات محصولات کشاورزی بر...

بتن مسلح به الیاف 20 ص

بتن مسلح به الیاف 20...

بتن سبک گازی AAC یا هبلکس 7 ص

بتن سبک گازی...

بتن سبک کفی یا CLC 7 ص

بتن سبک کفی...

بتن عبور دهنده ی نور 15 ص

بتن عبور دهنده ی نور 15 ص...

بتن ریزی در هوای گرم 30 ص

بتن ریزی در...

بتن ریزی 82 ص

بتن ریزی 82 ص...

بتن در کارگاههای ایران 66 ص

بتن در کارگاههای...

بتن خود تراکم SCC 8 ص

بتن خود تراکم...

بتن 21 ص

بتن 21 ص...

بتن آسفالتی گرم 32 ص

بتن آسفالتی گرم 32 ص...

بتن 43 ص

بتن 43 ص...

بتن 15 ص

بتن 15 ص...

بتن 18 ص

بتن 18 ص...

بتن ملات 22 ص

بتن ملات...

باغ های ایرانی 13 ص

باغ های ایرانی 13 ص...

باغ مصطفی خانی 6 ص

باغ مصطفی خانی 6 ص...

بازرسی ایمنی راه 23 ص

بازرسی ایمنی راه...

باغ اصفهان 40 ص

باغ اصفهان 40...

باغ ارم 19 ص

باغ ارم 19...

بازسازی 52 ص

بازسازی 52 ص...

بادگیر 41 ص

بادگیر 41 ص...

بازارشناسی کشورهای اسلامی 45 ص

بازارشناسی کشورهای اسلامی 45 ص...

بارگذاری ساختمان اسکلت فلزی 25 ص

بارگذاری ساختمان اسکلت فلزی 25 ص...

بادگیر 17 ص

بادگیر 17 ص...

دانلود فایل روت گوشی سامسونگ گلکسی جی 5 پرایم مدل Samsung Galaxy J5 Prime SM_G570Y با لینک مستقیم

دانلود فایل روت گوشی...

با بهرام شیردل 41 ص

با بهرام شیردل 41...

ایمنی راه 28 ص

ایمنی راه 28 ص...

مقاله انواع پمپ های هیدرولیکی
تحقیق درباره؛نقـش دولـت در اقـتـصاد
تحقیق درباره؛ نقش توان راکتیو در شبکه های انتقال و فوق توزیع
تحقیق درباره؛جایگاه شورای اسلامی شهر از نگاه مدیریت شهری
تحقیق درباره؛ استان فارس(ایل قشقایی)
تحقیق: چرخ دنده
تحقیق: مالیات
تحقیق درمورد؛ پارسَه ( تخت جمشید ) Persepolis
تحقیق: بودجه
تحقیق درباره؛ فناوری بازیافت بطری PET
تحقیق درباره؛ گازهای گلخانه ای
تحقیق درباره؛ صادق هدایت 16ص

کلمات کلیدی :عوامل مسعد کننده عداد زیادی لوکوسی حقیق درباره؛ بیماری ورم پسان شیر دوشی ایجاد ورم عوامل ایجاد غده پسانی بیماری ورم پسان دام بهداش پسان باف پسانی قبلی ویا مرحله پسانها میشود میکرب عوامل بهداش ایجاد بیماری
  • ۹۶/۰۷/۲۹
  • شیدا خسروی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی